arch20

EN_01193413_0003
arch20
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
MIN fee for web usage - 10 EURO.
PHOTO: EAST NEWS UKRAINE/ Natali magazine. Tuscan biscotti with almonds. The process of cooking. Bake biscotti in the oven. February, 2014. Ukraine.
arch20
2013-12-13
East News
Natali magazine
VALENTINE KARMINSKY
_DSC4391
1,72MB
36cm x 24cm przy 300dpi
02, 2014, ALMONDS, APPETITE, BACKGROUND, BAKE, BAKING, BEAUTIFUL, BISCOTTI, BROWN, BUTTER, CELEBRATION, CLOSE-UP, COLOR, COOK, COOKERY, COOKING, CRACKERS, DAY, DECORATION, DELICACY, DELICIOUS, DESSERT, DISH, EAST, EGGS, FEBRUARY, FESTIVE, FOOD, GOURMET, HOLIDAY, IMAGE, IN, INGREDIENTS, KARMINSKY, KIEV, LIFE, LIGHTING, MAGAZINE, MENU, NATALI, NEWS, NO, OBJECT, OF, OVEN, PAN, PAPER, PARCHMENT, PARTY, PEOPLE, PHOTOGRAPHY, PICTURE, PLATE, PONE, PORTION, PROCESS, PRODUCTS, RECIPE, REGALE, RESTAURANT, ROASTED, ROASTING, SHOOTING, STYLE, SUGAR, SWEET, TABLE, TASTE, THE, TUSCAN, UKRAINE, UKRAINIAN, VALENTINE, WHITE, WINTER, WITH,