Wędzona rzodkiew

EN_01637616_1558
Wędzona rzodkiew
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
JAPAN OUT
Many radishes are smoked at a shed in Yokote City, Akita Prefecture, northern of Japanese main island, on November 20, 2024. Smoked radish pickle (Iburigakko in Japanese) is a traditional pickle that made by smoking radish and pickling it in rice bran in Akita Prefecture. Iburi-gakko is brownish in color, has a unique taste of sweet-salty and smoky flavor, and a crunchy texture.( The Yomiuri Shimbun via AP Images )
2024-11-20
Hidenori Nagai/Associated Press/East News
Associated Press
Hidenori Nagai
24325386264655
3,65MB
42cm x 28cm przy 300dpi
20, 2024, A, AKITA, AND, AP, APPETITE, ARE, AT, ATTRACTION, ATTRACTIVE, BEAUTIFUL, BON, BOOM, BRAN, BREAKFAST, BROWNISH, BY, CAMERA, CHILDREN, CITY, COLOR, CONNOISSEUR, COOK, COOKING, CRUNCHY, CUISINE, CUTE, DAIKON, DAINTY, DELICIOUS, DESTINATION, DIET, DINE, DINNER, DISH, DRINK, EAT, EATING, ECLIPSE, ECONOMIC, ECONOMY, EPICURE, EPICUREAN, EPICURISM, EXPERT, FACEBOOK, FAMILY, FEAST, FEINSCHMECKER, FIN, FINANCE, FLAVOR, FOOD, FOODIE, FOODISTA, FOREIGN, FOREIGNER, GASTROLOGER, GASTRONOME, GASTRONOMER, GASTRONOMIC, GASTRONOMIST, GASTRONOMY, GLORIFIED, GLUTTON, GOOD, GOURMAND, GOURMANDISM, GOURMET, HAS, HIDENORI, HOLIDAY, iburi-gakko, iburigakko, IMAGES, IN, INSTAGENIC, INSTAGRAM, INSTAGRAMABLE, IS, ISLAND, IT, JAPANESE, JOURNEY, JPN, KAWAII, LEISURE, LIFE, LIVER, LOVELY, LUNCH, MADE, MAIN, MANY, MEAL, NAGAI, NETWORKING, NICE, NORTHERN, NOVEMBER, OF, ON, OPSOMANIA, otsukemono, PEOPLE, PHOTO, PHOTOGENIC, PHOTOGRAPH, PICKLE, PICKLING, PICTURE, PICTURESQUE, PREFECTURE, RADISH, RADISHES, RECREATION, RESTAURANT, RICE, RICH, SCENE, SCENERY, SERVICE, SHED, SHIMBUN, SIGHTSEEING, SMOKED, SMOKING, SMOKY, SNS, SOCIAL, SPECIALTY, SUPPER, sweet-salty, TASTE, TASTY, TEXTURE, THAT, THE, TOUR, TOURISM, TOURIST, TOURISTIC, TOURISTICAL, TRADITIONAL, TRAVEL, TRAVELER, TRIP, TSUKEMONO, UNIQUE, VACATION, VEGETABLE, VIA, VISIT, VISITOR, VIVANT, WASHOKU, WELL, WORTH, YAM, YOKOTE, YOMIURI,