Tradycyjne metody wyrobu tofu - SIPA USA

EN_01317918_0009
Tradycyjne metody wyrobu tofu - SIPA USA
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
*** China, France, and UK OUT *** Editorial Use Only ***
Qinhuangdao, CHINA-3rd May 2018: People are busy with making fermented bean curd. Liu Enhe is the inheritor of the skill of making white fermented bean curd in Qinhuangdao, north China's Hebei Province. The white fermented bean curd is a kind of traditional food in China. (EDITORIAL USE ONLY. CHINA OUT) (Photo by /Sipa USA)
2018-05-03
Sipa Asia/Sipa USA/East News
Sipa USA
Sipa Asia
sipausa_23058321
1,73MB
44cm x 29cm przy 300dpi
2018, A, ARE, ASIA, BEAN, BUSY, BY, CHINA, CHINA-3RD, CURD, EDITORIAL, ENHE, FERMENTED, FOOD, HEBEI, IN, INHERITOR, IS, KIND, LIU, MAKING, MAY, NORTH, OF, ONLY, OUT, PEOPLE, PROVINCE, QINHUANGDAO, SKIL, SKILL, THE, TRADITIONAL, USA, USE, WHITE, WITH,