Science Source January 20, 2009 DVD
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
One of the co-inventors of Fantesk, ARS chemist George Fanta prepares to make the substance with the use of a steam jet-cooking process. Families searching for tasty cheeses with only a fraction of the fat and cholesterol of full-fat cheeses may soon find them in the supermarket. Such cheeses may be made with Fantesk, a mixture of starch, water, and one or more oily substancesNsuch as the butterfat in cheese.
Science Source January 20, 2009 DVD
2011-03-21
EAST NEWS
Science Source
Science Source
bk5965
0,73MB
15cm x 23cm przy 300dpi
A, AGRICULTURAL, AGRICULTURE, ALTERNATIVE, AND, ARS, AS, BADANIA, BADANIE, BE, BUTTERFAT, CHEESE, CHEESES, CHEMIK, CHEMIST, CHOLESTEROL, CO-INVENTORS, CZLOWIEK, DOKONAC, FAMILIES, FANTA, FANTESK, FAT, FIND, FOOD, FOR, FRACTION, FULL-FAT, GEORGE, GOSPODARKA, GRUBA, GRUBE, GRUBY, HEESE, IN, JEDEN, JEDZENIE, JET-COOKING, KROCHMAL, KROCHMALENIE, KROCHMALIC, LOW, LOW-CHOLESTEROL, LOW-FAT, LUDZIE, MADE, MAKE, MALE, MAN, MAY, MEZCZYZNA, MIESZANKA, MIKSTURA, MIXTURE, MORE, NAUKA, NAUKOWIEC, NISKA, NISKI, NISKIE, NISKO, NISKOTLUSZCZOWA, NISKOTLUSZCZOWE, NISKOTLUSZCZOWY, OF, OILY, ONE, ONLY, OR, PARA, PELNY, PEOPLE, PERSON, PREPARES, PROCESS, PRZYGOTOWAC, RESEARCH, ROBIC, RODZINY, ROLNA, ROLNE, ROLNICTWO, ROLNY, SAMIEC, SCIENCE, SCIENTIST, SEARCHING, SER, SEROWA, SEROWE, SEROWY, SKROBIA, SMACZNA, SMACZNE, SMACZNY, SOON, SOURCE, STARCH, STEAM, SUBSTANCE, SUBSTANCESNSUCH, SUBSTITUTE, SUCH, SUPERMARKET, SZUKANIE, TASTY, THE, THEM, TLUSTY, TLUSZCZ, TO, USE, W, WATER, WITH, WODA, WODNA, WODNE, WODNY, WYKONAC, WYSZUKIWANIE, Z, ZNALEZC, ZROBIC, ZYWNOSC,