Tradycyjne metody wyrobu tofu - SIPA USA

EN_01317918_0014
Tradycyjne metody wyrobu tofu - SIPA USA
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
*** China, France, and UK OUT *** Editorial Use Only ***
Qinhuangdao, CHINA-3rd May 2018: Liu Enhe is the inheritor of the skill of making white fermented bean curd in Qinhuangdao, north China's Hebei Province. The white fermented bean curd is a kind of traditional food in China. (EDITORIAL USE ONLY. CHINA OUT) (Photo by /Sipa USA)
2018-05-03
Sipa Asia/Sipa USA/East News
Sipa USA
Sipa Asia
sipausa_23058316
1,55MB
37cm x 28cm przy 300dpi
2018, A, ASIA, BEAN, BY, CHINA, CHINA-3RD, CURD, EDITORIAL, ENHE, FERMENTED, FOOD, HEBEI, IN, INHERITOR, IS, KIND, LIU, MAKING, MAY, NORTH, OF, ONLY, OUT, PROVINCE, QINHUANGDAO, SKIL, SKILL, THE, TRADITIONAL, USA, USE, WHITE,