Wojtek Laski - archiwum 2015
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
Fot.: Wojtek Laski / East News Strazacy z Pruszkowa pod Warszawa znani sa z grochowki z wkladka, ktora czestuja na masowych imprezach w miescie. Aby przygotowac grochowke, groch moczony jest przez cala noc. Potem specznialy groch wrzucany jest do kotla z wrzaca woda razem z wedzonym boczkiem, liscmi laurowymi, dodawana jest sol i pieprz. Gdy groch nadaje sie do konsumpcji dodawany jest jeszcze majeranek i pokrojone ziemniaki oraz podsmazana kielbase. N/z: kuchnia polowa z grochowka podawana przez pruszkowskich strazakow. Pruszkow, wrzesien 2015.
Wojtek Laski - archiwum 2015
2015-09-15
Wojtek Laski/East News
Wojtek Laski
Wojtek Laski
WL_groch_001
1,62MB
36cm x 24cm przy 300dpi
2015, A, ABY, ARE, BOCZKIEM, BRIGADE, CALA, CAULDRON, CHOCHLA, COOK, COOKING, CZESTUJA, DEPARTMENT, DO, DODAWANA, DODAWANY, DURING, EAST, EVENTS, FIELD, FIRE, FIREFIGHTERS, FIREFIGHTING, FIREMAN, FIREMEN, FOOD, FOR, FROM, GASTRONOMIA, GASTRONOMY, GDY, GOTOWANIE, GROCH, GROCHOWKA, GROCHOWKE, GROCHOWKI, I, IMPREZACH, JEDZENIE, JEST, JESZCZE, KIELBASE, KITCHEN, KNOWN, KOCIOL, KONSUMPCJI, KOTLA, KTORA, KUCHARZ, KUCHNIA, LADLE, LASKI, LAUROWYMI, LISCMI, MAJERANEK, MASOWYCH, MASS, MIESCIE, MOCZONY, NA, NADAJE, NEAR, NEWS, NOC, OF, OFTEN, ORAZ, PEA, PEAS, PIEPRZ, POD, PODAWANA, PODSMAZANA, POKROJONE, POLAND, POLOWA, POLSKA, POTEM, POZARNA, PRUSZKOW, PRUSZKOWA, PRUSZKOWSKICH, PRZEZ, PRZYGOTOWAC, RAZEM, SA, SEPTEMBER, SERVE, SERVING, SIE, SOL, SOUP, SPECZNIALY, SPLIT, STRAZ, STRAZACY, STRAZAKOW, TEAM, THE, THEY, W, WARSAW, WARSZAWA, WEDZONYM, WHICH, WKLADKA, WODA, WOJTEK, WRZACA, WRZESIEN, WRZUCANY, Z, ZIEMNIAKI, ZNANI,