arch stock 2
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
Brussels 6 January 2015 Belgian Xmas and winter food specialities - White and Blood sausages - White sausage is a cooked delicatessen preparation, made of lean white meat (poultry, game, veal, pork) fat (cream, butter, pork fat) and a binder (bread soup, milk, eggs). Blood sausage, sausage variety, is one of the oldest known meats. It is made from pig's blood, pork fat and condiments. It is generally pan fried; sometimes apples are cooked alongside or on top of the pieces. It is known to have been eaten in church in the Middle Ages Credit Denis Closon / Isopix **** reference 00037823 **** *** local caption *** 00037823
arch stock 2
2015-01-06
ISOPIX/EAST NEWS
Isopix
00037823-074
1,47MB
32cm x 48cm przy 300dpi
2015, 6, A, AGES, ALONGSIDE, AND, APPLES, ARE, BEEN, BELG, BELGIAN, BELGIJKA, BELGIJSKA, BELGIJSKI, BELGIJSKIE, BIALA, BIALE, BIALY, BIEL, BINDER, BLOOD, BREAD, BRUKSELA, BRUKSELKA, BRUSSELS, BUTTER, CAPTION, CHLEB, CHURCH, CIELECINA, CLOSON, CONDIMENTS, COOKED, CREAM, CZUBEK, DELICATESSEN, DELIKATESY, DENIS, DROB, DROBIOWA, DROBIOWY, EATEN, EGGS, FAT, FOOD, FRIED, FROM, GAME, GARNEK, GENERALLY, GORA, GOTOWANE, GOTOWANY, GRA, GRUBA, GRUBE, GRUBY, HAVE, IN, IS, ISOPIX, IT, JABLKA, JAJA, JAJKA, JANUARY, JEDEN, JEDZENIE, KAWALKI, KIELBASA, KNOWN, KOSCIOL, KREM, KREMOWA, KREMOWE, KREMOWY, KREW, LEAN, LOCAL, LOKALNA, LOKALNE, LOKALNY, MADE, MASLANA, MASLANE, MASLANY, MASLO., MEAT, MEATS, MECZ, MIDDLE, MIEJSCOWY, MIESNA, MIESNE, MIESO, MILK, MLECZNA, MLECZNE, MLECZNY, MLEKO, ODMIANA, OF, OLDEST, ON, ONE, OR, PAN, PATELNIA, PELNY, PIECES, PIG, PORK, POULTRY, PREPARATION, PRZEKRZYWIC, PRZYGOTOWANIE, REFERENCE, ROZNORODNOSC, SAUSAGE, SAUSAGES, SIE, SMAZONA, SMAZONE, SMAZONY, SMIETANA, SMIETANKA, SMIETANOWA, SMIETANOWE, SMIETANOWY, SOMETIMES, SOUP, SPECIALITIES, SRODEK, SWINIA, SWINSKA, SWINSKI, SWINSKIE, SZCZYT, SZTUKI, THE, TLUSTY, TLUSZCZ, TO, TOP, VARIETY, VEAL, W, WHITE, WIEPRZOWA, WIEPRZOWE, WIEPRZOWINA, WIEPRZOWY, WIERZCHOLEK, WINTER, WYBOR, XMAS, ZIMA, ZIMOWA, ZIMOWE, ZIMOWY, ZUPA, ZYWNOSC,