arch stock 2
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
Brussels 6 January 2015 Belgian Xmas and winter food specialities - King Cake ( Galette des rois - Driekoningentaart ) : This is a large pastry traditionally eaten in Belgium and France on the Twelfth Night after Christmas, the Epiphany.This Galette is basicaly puff pastry pies stuffed with a frangipane filling.Traditionally, the galette contains a lucky charm, a feve which in olden times was a fertility enhancing bean. Whoever found the feve in their slice of galette is crowned King or Queen of the day Credit Denis Closon / Isopix **** reference 00037823 **** *** local caption *** 00037823
arch stock 2
2015-01-06
ISOPIX/EAST NEWS
Isopix
00037823-039
1,95MB
48cm x 32cm przy 300dpi
2015, 6, A, AFTER, AND, BASICALY, BEAN, BELG, BELGIA, BELGIAN, BELGIJKA, BELGIJSKA, BELGIJSKI, BELGIJSKIE, BELGIUM, BOZE, BOZONARODZENIOWA, BOZONARODZENIOWE, BOZONARODZENIOWY, BRELOCZEK, BRUKSELA, BRUKSELKA, BRUSSELS, CAKE, CAPTION, CHARM, CHRISTMAS, CIASTKO, CIASTO, CLOSON, CONTAINS, CROWNED, CZAR, DAY, DENIS, DES, DRIEKONINGENTAART, DUZA, DUZE, DUZY, DZIEN, EATEN, ENHANCING, EPIPHANY, FASOLA, FASOLKA, FASOLOWA, FASOLOWE, FASOLOWY, FASZEROWANY, FERTILITY, FEVE, FILLING, FOOD, FOUND, FRANCE, FRANCJA, FRANGIPANE, GALETTE, IN, IS, ISOPIX, JANUARY, JEDZENIE, KING, KREM, KREMEM, KROIC, KROL, KROLI, KROLOWA, KROMKA, LARGE, LOCAL, LOKALNA, LOKALNE, LOKALNY, LUCKY, MIEJSCOWY, MIGDALOWY, MIGDALOWYM, NA, NADZIENIE, NADZIEWANIE, NADZIEWANY, NAPELNIANY, NARODZENIE, NIGHT, NOC, OBJAWIENIA, OCZAROWAC, OF, OLDEN, ON, OR, PANSKIEGO, PASTRY, PIES, PLACEK, PLASTER, PLASTEREK, PLASTERKI, PLODNOSC, PODMUCH, PODPLOMYK, PORCJA, PTYS, PUFF, QUEEN, REFERENCE, ROIS, SKIBKA, SLICE, SPECIALITIES, STUFFED, SUCHAR, SWIETO, SZCZESLIWA, SZCZESLIWE, SZCZESLIWY, SZEROKA, SZEROKI, SZEROKIE, TALIZMAN, THE, THIS, TIMES, TRADITIONALLY, TRZECH, TWELFTH, UROK, W, WAS, WDZIEK, WHICH, WHOEVER, WINTER, WISIOREK, WITH, WYPELNIANIE, WYPELNIENIE, XMAS, Z, ZACZAROWAC, ZAKLECIE, ZIMA, ZIMOWA, ZIMOWE, ZIMOWY, ZYWNOSC,