AUVERGNE, BACTERIOLOGY, BLEU, CHEESE, CICHA, CICHE, CICHY, CISZA, D, DAIRY, DELICE, FOOD, FORMA, FORMOWAC, FRANCUSKA, FRANCUSKI, FRANCUSKIE, FRANCUZ, FRENCH, FUNGI, FUNGUS, GARO, GRZYB, GRZYBOWA, GRZYBOWE, GRZYBOWY, GRZYBY, JEDZENIE, KOPIEC, LIFE, MICROBIOLOGY, MIKROBIOLOGIA, MILK, MLECZARNIA, MLECZNA, MLECZNE, MLECZNY, MLEKO, MOLD, MOULD, MUSHROOM, NABIAL, NABIALOWA, NABIALOWE, NABIALOWY, NIEBIESKA, NIEBIESKI, NIEBIESKIE, NIERUCHOMY, ODLEW, OWERNIA, PHANIE, PLESN, PRODUCE, PRODUCT, PRODUKOWAC, PRODUKT, SER, SEROWA, SEROWE, SEROWY, SHROOM, SPOKOJNE, SPOKOJNY, STALA, STALE, STALY, STILL, STOS, WCIAZ, WYROB, WYTWARZAC, ZYCIE, ZYWNOSC,