arch5
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
French chef Paul Bocuse tastes a dish during the "Bocuse d'Or" (Golden Bocuse) trophy, at the 14th World Cuisine contest, in Lyon, central France, Tuesday, Jan. 29, 2013. The contest, a sort of world cup of the cuisine, was started in 1987 by Lyon chef Paul Bocuse to reward young international culinary talents. (AP Photo/Laurent Cipriani), APTOPIX
arch5
2013-01-29
AP/East News
Associated Press
Laurent Cipriani/AP/CIP120
684165766810
1,11MB
42cm x 28cm przy 300dpi
14TH, 1987, 2013, 29, A, APTOPIX, AT, BOCUSE, BY, CENTRAL, CHEF, CIPRIANI, CONTEST, CUISINE, CULINARY, CUP, D, DISH, DURING, FRANCE, FRENCH, GOLDEN, IN, INTERNATIONAL, JAN, LAURENT, LYON, OF, OR, PAUL, REWARD, SORT, STARTED, TALENTS, TASTES, THE, TO, TROPHY, TUESDAY, WAS, WORLD, YOUNG,