do uzupełnienia - 12.01.2012
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
FOR USE WITH AP LIFESTYLES. A MARCH 23, 2011 PHOTO
This Wednesday, March 23, 2011 photo shows Nathan Myhrvold, right, author of "Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking," as he tastes one of his creations with chef Johnny Zhu at the Institute for Culinary Education Wednesday in New York. The work traces the development of cooking from prehistoric spit-roasted meat and early agriculture to the seemingly magical foods of the modernists _ dishes that change temperature as you bite into them, gels that transform liquids into solids, edible dirt _ and then tells you how they're made. (AP Photo/Stephen Chernin)
do uzupełnienia - 12.01.2012
2011-03-23
ASSOCIATED PRESS/East News
Associated Press
Stephen Chernin
AP110323096211
1,19MB
31cm x 22cm przy 300dpi
2011, 23, AGRICULTURE, AND, ART, AS, AT, AUTHOR, BITE, CHANGE, CHEF, CHERNIN, COOKING, CREATIONS, CUISINE, CULINARY, DEVELOPMENT, DIRT, DISHES, EARLY, EDIBLE, EDUCATION, FOODS, FOR, FROM, GELS, HE, HIS, HOW, IN, INSTITUTE, INTO, JOHNNY, LIQUIDS, MADE, MAGICAL, MARCH, MEAT, MODERNIST, MODERNISTS, MYHRVOLD, NATHAN, NEW, OF, ONE, PREHISTORIC, RE, RIGHT, SCIENCE, SEEMINGLY, SHOWS, SOLIDS, SPIT-ROASTED, STEPHEN, TASTES, TELLS, TEMPERATURE, THAT, THE, THEM, THEN, THEY, THIS, TO, TRACES, TRANSFORM, WEDNESDAY, WITH, WORK, YORK, YOU, ZHU,