phone Pomoc-kontakt

Reporter archiwum 2024 08

EN_01627764_3105
Reporter archiwum 2024 08
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
29.08.2024, Valais, Tradycyjne przygotowywanie szwajcarskiego sera Raclette fot. Marysia Zawada/REPORTER
2024-08-29
Marysia Zawada/REPORTER
Marysia Zawada/REPORTER
Marysia Zawada/REPORTER
29082024_MZ-08957
13,31MB
67cm x 45cm przy 300dpi
08, 2024, 29, ALPEJSKI, CEBULA, FOT, FROMAGE, KUCHARZ, KUCHNIA, LOKALNE, MARYSIA, NABIAL, PASTERSKI, PODROZE, POTRAWA, PRZYGOTOWYWANIE, RACLETTE, REPORTER, ROZOWE, SER, SERA, SZWAJCAR, SZWAJCARIA, SZWAJCARSKI, SZWAJCARSKIEGO, TRADYCJA, TRADYCYJNE, TURPOD, TURYSTYKA, VALAIS, WALLIS, WIDOK, WINO, ZAGRANICA, ZAWADA, ZIEMNIAK,