phone Help-contact

Chef Magnus Ek w restauracji Oaxen Krog, Sztakholm - Jalag

EN_01210446_2851
Chef Magnus Ek w restauracji Oaxen Krog, Sztakholm - Jalag
Coltsfoot ice cream with parsnips and vinegar foam at the restaurant Oaxen Krog run by chef Magnus Ek, Stockholm
MINIMUM PRICE EUR40
2015-10-27
East News
Jalag Syndication
Gammelmark, S
11423325
3,3MB
29cm x 43cm by 300dpi
ABOVE, AND, AROMATYCZNA, AROMATYCZNE, AROMATYCZNY, AT, BACKGROUND, BIEC, BIEG, BY, CHEF, COLTSFOOT, COOK, COPY, CREAM, CREAMS, CUISINE, CZUBEK, DANIE, DIRECTLY, DISH, DREWNIANA, DREWNIANE, DREWNIANY, DRINK, EK, EUROPA, EUROPE, FOAM, FOOD, FROM, GABKA, GAMMELMARK, GASTRONOMIA, GASTRONOMY, GORA, GOTOWAC, GOURMET, HERBAL, ICE, ICE-CREAM, ICE-CREAMS, ICECREAM, ICECREAMS, INDOORS, INSIDE, JARZYNA, JARZYNOWA, JARZYNOWE, JARZYNOWY, JEDEN, JEDZENIE, KONTEKST, KOPIA, KOPIOWAC, KORZEN, KOSMOS, KREM, KREMOWA, KREMOWE, KREMOWY, KREMY, KROG, KUCHARZ, KUCHMISTRZ, KUCHNI, KUCHNIA, LOD, LODOWA, LODOWE, LODOWY, LODY, MAGNUS, MEDICINAL, MOCNO, NACZYNIE, NAPOJ, NIKT, NO, NO-ONE, NOBODY, NOVELLE, OAXEN, OCET, ONE, OSTRE, OSTRY, OVERHEAD, PARSNIP, PARSNIPS, PASTERNAK, PIANA, PIANKA, PIC, PIEN, PIENIC, PIKANTNA, PIKANTNE, PIKANTNY, PLAN, PLANOWAC, PLANT, PODBIAL, POSPOLITY, POTRAWA, POZYWIENIE, PRZEGLADAC, PRZYPRAWIONA, PRZYPRAWIONE, PRZYPRAWIONY, RESTAURACJA, RESTAURANT, ROOT, ROSLINA, RUN, RZUT, SADZIC, SAVOURY, SCANDINAVIA, SERIES, SHOT, SIE, SKANDYNAWIA, SLODKA, SLODKI, SLODKIE, SMIETANA, SMIETANKA, SMIETANOWA, SMIETANOWE, SMIETANOWY, SPACE, SPIENIONE, SREN, STOCKHOLM, STRZAL, STUDIO, STUDYJNA, STUDYJNE, STUDYJNY, SWEDEN, SWEET, SZCZEPIENIE, SZCZYT, SZEF, SZTOKHOLM, SZTUCZNE, SZWECJA, TALERZ, THE, TLO, TOP, TWORZYWO, VEG, VEGETABLE, VEGETABLES, VEGGIES, VEGIES, VIEW, VINEGAR, WARZYWA, WARZYWNA, WARZYWNE, WARZYWNY, WARZYWO, WEWNATRZ, WEWNETRZNA, WEWNETRZNE, WEWNETRZNY, WIDOK, WIERZCHOLEK, WITH, WNETRZE, WOODEN, Z, ZASTRZYK, ZIELARSKA, ZIELARSKI, ZIELARSKIE, ZIOLOWA, ZIOLOWE, ZIOLOWY, ZYWNOSC,