25, A, ACTIVITIES, ACTIVITY, ALIMENT, ALIMENTATION, ALIMENTATIONS, ALIMENTS, ANALYSES, ANALYSIS, ANALYZE, ANALYZED, ANALYZING, BADANIA, BADANIE, BIOS, CHEESE, CHEESES, COMMUNITY, COMT, COMTE, CONTROL, CONTROLS, CRAFT, CRAFTS, CZYNNOSC, CZYNNOSCI, DAIRY, DESCRIPTION, DESCRIPTIONS, DLON, DLONIE, DOJRZALOSC, DOUBS, EC, ECONOMIC, EEC, EU, EUROPA, EUROPE, EUROPEAN, EUROPEJCZYK, EUROPEJKA, EUROPEJSKA, EUROPEJSKI, EUROPEJSKIE, FOUG, FRANCE, FRANCHE-COMT, FRANCJA, GASTRONOMIA, GASTRONOMY, GEOGRAFIA, GEOGRAPHIC, GEOGRAPHICS, GEOGRAPHY, HAND, HANDICRAFT, HANDS, HUGUES, KOLO, KONTROLA, KONTROLOWAC, KUNSZT, MATURITY, MLECZARNIA, MLECZNA, MLECZNE, MLECZNY, MORPHOLOGIES, MORPHOLOGY, NABIAL, NABIALOWA, NABIALOWE, NABIALOWY, NAUKA, OF, POJAZD, PROBA, PRODUCT, PRODUCTS, PRODUKT, PRODUKTY, RE, RECE, RECZNA, RECZNE, RECZNY, REKA, REKODZIELNICTWO, REKODZIELO, RESEARCH, RESEARCHES, RESOURCES, RZEMIOSLO, SCIENCE, SCIENCES, SCIENTIFIC, SER, SEROWA, SEROWE, SEROWY, SIE, STATEK, STUDIA, STUDIES, STUDY, SZTUKA, TEST, TESTING, TESTINGS, TESTOWAC, TESTOWANIE, TESTS, TESTY, TRADITIONAL, TRADYCYJNA, TRADYCYJNE, TRADYCYJNY, UCZYC, UE, UMIEJETNOSC, UNION, USE, USES, WHEEL, WSPOLNOTA, WYROB, ZASOBY, ZOOLOGIA, ZOOLOGY, ZRECZNOSC,